Selv om opplæring i å kunne redigere sidene dine blir gitt, så er det ikke alle som med lyst og lek tar seg av dette selv. I så tilfelle kan jeg gjøre endringene og oppdateringene som trengs. Enten til timepris, eller med en driftsavtale.

Jeg tilbyr en pakke for driftsavtale basert på sikkerhet og funksjonalitet.
Oppdateringer er i min verden det viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde nettsiden din, både  for å være rustet mot infisering og ødeleggende koder, og for at siden skal fungere godt og raskt.
Utdaterte systemer og koder gjør at siden blir treg, enkelte sider eller funksjoner kan falle ut osv.

Sikkerhetsoppdateringer av de ulike komponentene bak hjemmesiden din kreves flere ganger i måneden. Det kommer varsler om dette hver gang, men selve oppdateringen må gjøres manuelt.
Det er heller ikke vanskelig å gjøre det for en som har lært seg det – men det må gjøres!

Inngår du en slik avtale med meg så tar jeg meg av alle nødvendige oppdateringer av det tekniske byggverket bak hjemmesiden din. Det er mye som må oppdateres for at siden din til en hver tid skal være best rustet mot feil, hackere og hacker-roboter.

Ingen garanti.

Selv om alle team (grafikk), koder og plugins (duppedingser) blir oppdatert regelmessig, og siden jevnlig blir scannet for mistenkelige koder, så er det ingen garanti for at siden din ikke blir hacket. Selv Pentagon, CIA og andre medVedlikehold absolutt topp sikkerhetsnivå har blitt hacket og vil bli hacket i fremtiden. Men ved å jevnlig undersøke og oppdatere siden din så er du så godt rustet som mulig.

Skulle uhellet være ute, så er det som regel mye enklere å finne, isolere og fjerne uvennlige koder fra serveren din hvis den er jevnlig oppdatert.

Har du lest om hvilke farer som truer en nettside ? Les her!