Når jeg skal lage en ny hjemmeside til deg (eller endre en eksisterende side), så kan du velge den enkle startpakken, eller jeg tilpasser etter ditt behov.

Tenk ut et domene-navn (eller flere), så finner jeg ut om det er ledig. Vi blir enig om hvordan du vil ha siden din, både med layout, farger, logo etc.

Du sender mail til meg med bilder og tekst til sidene dine.

Jeg registrerer domenet ditt, setter opp plattformen på server, kopler opp database og lager evt. logo og layout i samarbeid med deg.

Jeg laster opp på domenet ditt, sperrer for innsyn fra andre til siden er ferdig, og du kan selv følge prosessen og korrigere underveis.

Når alt er ferdig og godkjent av deg så åpner jeg sidene dine.

Gratulerer! Du har nye hjemmesider!

Tidsforbruk: Tja.. rent teknisk lager jeg alt dette på et par – tre dager, avhengig av mengde innhold og bilder (Bilder må behandles og tilpasses nettbruk før de kan legges ut). Det kommer også veldig an på om du har spesielle ønsker som tar litt mer tid, og hvordan arbeidssituasjonen min er for øyeblikket. En ukes tid burde holde, men jeg har også tatt hasteoppdrag og laget en ny hjemmeside på et døgn.

Sikkerhet for hjemmesiden din. Du bør ha et høyt sikkerhetsnivå på hjemmesiden din.