Referanser

Da jeg ville ha en egen nettside – og bygge opp konseptet Spis Nyt Lev! –  var Tore mitt selvfølgelige valg. Han har bygd mange flotte hjemmesider, og så bryr han seg om den som skal ha siden og vedkommendes behov. Han fattet raskt hva jeg ville ha, og kom selv med ideer som jeg selv ikke hadde tenkt på.

Han bygde inn Epostmarkedsføring, og satte opp en portal som er så enkel å redigere at jeg gjør all oppdatering selv (og det er ikke verst!).

Jeg fikk behov for visittkort og brosjyre – ingen problem selvfølgelig, Tore snekret sammen dette raskt og rimelig.

Etter som konseptet mitt vokste fikk jeg behov for å endre hjemmesiden min, og han kom nok en gang med innspill som jeg ikke hadde tenkt på selv.

Jeg falt pladask for det nye designet – og jeg er fantastisk fornøyd med min hjemmeside!

Svanhild Sunde

Grunnlegger og Eier, Spis Nyt Lev

Webmekkeren kan jeg anbefalle på det varmeste.

Tore sitter med en tverrfaglig kunnskap innenfor websnekkring, markedsanalyse og er trendorientert. Jeg som kunde måtte ikke beherske  “dataspråket” eller være veldig datakyndig.

Tore´s ekspertise er nok det at han møtte meg akkurat der hvor jeg befant meg, slik at hjemmesidene ble mine.

Utover at Tore jobber raskt, så er han veldig behagelig å samarbeide med. Han har både toleranse for “krevende” kunder og er en god lytter med innsikt.

Tore motiverer til fremdrift og gir veiledning underveis.

Det beste av alt er at Tore har et fantastisk engasjement som gir “smitte effekt” og vårt samarbeid, som foregikk per telefon, var kun moro og givende!

Birgitta huss

Innehaver, Pinocchioklinikken

Jeg kontaktet Webmekkern på grunn av kvalitet på hans tidligere produksjoner og pris.

Andre aktører skulle ha mye høyere pris på produksjon og oppfølging i all fremtid som siden er aktiv. Prisen vi avtalte var reel når fakturaen kom, ingen skjulte kostnader.

Selve produksjonen av siden var svært smidig, jeg sendte over tekst og bilder. Webmekkern satte opp to alternativ, jeg leste korrektur og siden var klar. Vi er veldig fornøyd med hjemmesiden til www.asnescamping.no og får mange gode tilbakemeldinger.

Jeg gir Webmekkern terningkast 6 🙂 

Roger Sørsdal
Sandefjord Camping as

Eier, Asnes Camping

Kontakt
close slider

HEI!
Kontakt meg på tlf +47 458 76 002,
eller epost: tore@webmekkern.no,
eller fyll ut og send skjemaet.
* Obligatoriske felt